RETURN & REFUND POLICY

  • Item is non-returnable, except for incorrect order, damaged or defective items. Customers must inform our customer support via email [email protected] or contact form or Whatsapp us at 010-9117487 within 7 calendar days after delivery. We will bear the cost of returns.

    •  Incorrect order
      • The item is not the item that you ordered. Model, size, or color is different from what is indicated on the order summary, or there are missing items or parts inside the packaging. 
    • Damaged:
      • The item is found already damaged at time of delivery.

    • Defective:

      The Product does not function as described by the manufacturer’s or merchant’s specifications.

  • Item must be in new condition and returned in the original packaging along with all accessories 
(including manuals, boxes, cards, pouches) and free gifts received with it. All 
packaging must be unopened, unused, unmarked and not defaced in any manner.

  • Item must not have been used or worn. Security seals must not be broken. 

  • If the order is eligible for return, the customer is eligible for refund the form of Store Credits (Kisses).

  • We do not accept returns for products which are not broken or delivered incorrectly.

  • We do not accept returns or exchanges on international orders and shipments.th 

Nak shopping? Klik link di bio (https://sobellacosmetics.com) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://www.instagram.com/p/B1p1bBQDoba/?igshid=4oxgddk0gmkc

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://www.instagram.com/p/B1QRefWF9-7/?igshid=1dmft12vvfs31

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://www.instagram.com/p/B00U5x3Fp5q/?igshid=1ar45yetoxfvk

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://www.instagram.com/p/B0vEv6Qlkts/?igshid=8wkx7c39pelb

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://www.instagram.com/p/B0UrXYhlLEr/?igshid=1xr4vcesov7vy

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://www.instagram.com/p/B0MvUwtFRS5/?igshid=15tb14di5alz3

Load More...