Wonder Love Blush Just Peach

RM36.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Out of stock

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Wonder Love Blush Just Peach

RM36.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Out of stock

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Wonder Love Blush Just Peach merupakan blusher terbaru keluaran Sobella. Koleksi ini ditambahbaik daripada siri Wonder Blush sebelum ini, dengan packaging yang lebih cute dan love sponge.

Mudah saja nak guna Wonder Love Blush ini. Hanya cop saja love sponge pada cushion, kemudian cop di pipi. Wah, kat mana lagi nak jumpa blusher cop-cop jadi cantik macam ni kan?

Wonder Love Blush :

  • Natural glow
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Efek basah basah gitoh
  • Tahan lama
  • Sangat pigmented
  • Ada 5 warna yang sangat cantik

Semua warna koleksi ini sangat limited ye. Dah habis nanti, tak akan keluar lagi warna yang sama. Jom grab Wonder Love Blush cepat-cepat!

Delivery rates
Location Courier Postage rate Processing time
Semenanjung Malaysia Poslaju/J&T RM8 1-3 working days
Flexiprepaid RM5 3-4 working days
Sabah & Sarawak Poslaju/J&T RM12 3-5 working days
 Flexiprepaid  RM5 7 working days
Brunei & Singapore  Pos Malaysia  RM35  5-8 working days

*Other countries: Please contact us via our contact form

Free shipping
  • Orders above RM100 are eligible to get free shipping via Pos Domestik:
      • Semenanjung 3-5 days
      • Sabah & Sarawak 5-7 days
  • Overseas orders:
      • Brunei & Singapore : Orders above RM300 are eligible
      • Indonesia: Orders above RM500 are eligible
Self Pickup

Only at TTDI Jaya, Shah Alam. Contact Hasmah at +60 13-676 8381 to check item availability.

Return & refund policy
  • Item is non-returnable, except for incorrect order. Customers must inform our customer support via email or contact form within 7 calendar days after delivery.
  • Refund only applies to items damaged at the time of delivery or defective items, in the form of Store Credits.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wonder Love Blush Just Peach”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak shopping? Klik link di bio (https://sobellacosmetics.com) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://www.instagram.com/p/B1p1bBQDoba/?igshid=4oxgddk0gmkc

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://www.instagram.com/p/B1QRefWF9-7/?igshid=1dmft12vvfs31

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://www.instagram.com/p/B00U5x3Fp5q/?igshid=1ar45yetoxfvk

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://www.instagram.com/p/B0vEv6Qlkts/?igshid=8wkx7c39pelb

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://www.instagram.com/p/B0UrXYhlLEr/?igshid=1xr4vcesov7vy

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://www.instagram.com/p/B0MvUwtFRS5/?igshid=15tb14di5alz3

Load More...

Need some Sobella inspirations?

Our Lookbook is ready to serve you