SoBella Honey Matte Liquid Lipstick - My BFF

RM19.00RM38.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Baby (1.3ml)
Full (5.5ml)
Clear

SoBella Honey Matte Liquid Lipstick - My BFF

RM19.00RM38.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Baby (1.3ml)
Full (5.5ml)
Clear

Tunjukkan semangat setiakawan dengan Sobella Friendship Edition. 3 warna yang akan mewarnai jalinan persahabatan anda ialah:

  • MY BFF – Warna nude dan nampak natural dengan bibir.
  • Partner In Crime – Warna merah cili api nampak hot dan seksi
  • Dear Bestie – Warna pink nampak sweet dan penuh aura kewanitaan

Sobella Honey Matte Liquid Lipstick merupakan lipmatte bermadu PERTAMA di Asia. Lipmatte berhantu ini sangat ringan di bibir dan mengandungi kebaikan madu yang mampu melembapkan bibir yang kering.

Sobella Honey Matte Liquid Lipstick ini mengandungi

  • Minyak argan
  • Minyak kelapa
  • Ekstrak madu asli
  • Cocoa butter
  • Aloe vera
Kelebihan lipmatte Sobella
    • Tekstur tidak mengeringkan bibir
    • Warna-warna terkini dan berpigmen tinggi sesuai dengan trend terkini
    • Warna yang sesuai untuk mereka yang mempunyai bibir gelap
    • Bau signature lipmatte Sobella yang wangi seakan-akan bau honey dew
    • Tekstur lembut dan tidak melekit, rasa ringan di bibir
Kenapa anda perlukan lipmatte Sobella
  • Merawat bibir anda yang merekah akibat kering dengan membekalkan kelembapan
  • Menjadikan bibir gelap lebih cerah
  • Anda tak perlu calit banyak kali kerana ia tahan sehingga 8 jam
  • Warna-warna lipmatte Sobella cantik dan terang di bibir anda
Apa kata Sobella Lovers?

“Nice colour lipmatte Sobella, bau wangi pulak tu. Texture lipmatte best sangat, ringan je dekat bibir. Memang best sangat lips Sobella ni.”

“Saya suka sangat-sangat pakai Sobella Lipmatte. Best lipstick in Malaysia! Walaupun minum masih melekat di bibir and the best part is tak meninggalkan stain di cawan. Tak mengeringkan langsung. Love it.”

“Saya kalau beli lipmatte, bila pakai memang tak sesuai. Dulu memang tak berani nak beli Sobella punya produk. Tapi semua orang kata sedap pakai Sobella lipmatte. So saya teringin nak try dan saya beli. Lepas tu, berkenan pulak, comel je tengok bibir bila pakai. Sebelum ni saya pakai liptint biasa je.”


SoBella Honey Matte Liquid Lipstick - My BFF 7 Produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia
NOT190704531K

Delivery rates
LocationCourierPostage rateProcessing time
Semenanjung MalaysiaPoslaju/J&TRM81-3 working days
FlexiprepaidRM53-4 working days
Sabah & SarawakPoslaju/J&TRM123-5 working days
 Flexiprepaid RM57 working days
Brunei & Singapore Pos Malaysia RM35 5-8 working days

*Other countries: Please contact us via our contact form

Free shipping
  • Orders above RM100 are eligible to get free shipping via Pos Domestik:
      • Semenanjung 3-5 days
      • Sabah & Sarawak 5-7 days
  • Overseas orders:
      • Brunei & Singapore : Orders above RM300 are eligible
      • Indonesia: Orders above RM500 are eligible
Return & refund policy
  • Item is non-returnable, except for incorrect order. Customers must inform our customer support via email or contact form within 7 calendar days after delivery.
  • Refund only applies to items damaged at the time of delivery or defective items, in the form of Store Credits.

Nak shopping? Klik link di bio (https://t.co/ihdREJXfdu) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://t.co/Qbus2Ge7kE

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://t.co/eGJxYVa2Ks

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://t.co/WS8Mw4dyqq

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://t.co/RXepa6rIVE

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://t.co/0UWoH0wR7S

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://t.co/AGsgXRhOVB

Load More...