Sobella Eyeshadow Amethyst

RM39.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Out of stock

Sobella Eyeshadow Amethyst

RM39.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Out of stock

Senang, cepat dan mudah. Sobella 2-minute Eyeshadow didatangkan dalam bentuk pen berbanding pallette eyeshadow biasa. Tekstur eyeshadow Sobella yang creamy menjadikannya senang untuk blend samada menggunakan berus ataupun hanya menggunakan jari.

Kelebihan eyeshadow Sobella ialah:

  • Senang pakai, tekan-tekan dan calit je dah siap.
  • Tahan lama, waterproof & mesra wudhu.
  • Warna yang pigmented, nampak mata lebih berseri.
  • Mudah dibawa dan jimat ruang beg makeup.
  • Tidak mudah pecah.
  • Tidak berhabuk.

Sobella 2-minute Eyeshadow sesuai digunakan oleh newbie kerana lebih jimat tanpa perlu membeli berus ekstra. Hanya tekan saja dan anda sudah boleh membuat sapuan yang rata pada kelopak mata anda. Wah, mudahnya nak makeup mata cantik-cantik.

cara pakai eyeshadow sobella

Delivery rates
LocationCourierPostage rateProcessing time
Semenanjung MalaysiaPoslaju/J&TRM81-3 working days
FlexiprepaidRM53-4 working days
Sabah & SarawakPoslaju/J&TRM123-5 working days
 Flexiprepaid RM57 working days
Brunei & Singapore Pos Malaysia RM35 5-8 working days

*Other countries: Please contact us via our contact form

Free shipping
  • Orders above RM100 are eligible to get free shipping via Pos Domestik:
      • Semenanjung 3-5 days
      • Sabah & Sarawak 5-7 days
  • Overseas orders:
      • Brunei & Singapore : Orders above RM300 are eligible
      • Indonesia: Orders above RM500 are eligible
Return & refund policy
  • Item is non-returnable, except for incorrect order. Customers must inform our customer support via email or contact form within 7 calendar days after delivery.
  • Refund only applies to items damaged at the time of delivery or defective items, in the form of Store Credits.

Nak shopping? Klik link di bio (https://t.co/ihdREJXfdu) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://t.co/Qbus2Ge7kE

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://t.co/eGJxYVa2Ks

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://t.co/WS8Mw4dyqq

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://t.co/RXepa6rIVE

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://t.co/0UWoH0wR7S

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://t.co/AGsgXRhOVB

Load More...