Sobella Baby All Star

RM50.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Out of stock

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Sobella Baby All Star

RM50.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Out of stock

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Koleksi warna-warna bestseller sejak tahun 2016. Dikeluarkan kembali atas permintaan Sobella Lovers. 3 warna digilai ramai iaitu:

  1. Rusty Butterfly
  2. Mas Ayu
  3. Earth Brown

Sobella Honey Matte Liquid Lipstick merupakan lipmatte bermadu PERTAMA di Asia. Lipmatte berhantu ini sangat ringan di bibir dan mengandungi kebaikan madu yang mampu melembapkan bibir yang kering.

Sobella Honey Matte Liquid Lipstick ini mengandungi

  • Minyak argan
  • Minyak kelapa
  • Ekstrak madu asli
  • Cocoa butter
  • Aloe vera
Kelebihan lipmatte Sobella
    • Tekstur tidak mengeringkan bibir
    • Warna-warna terkini dan berpigmen tinggi sesuai dengan trend terkini
    • Warna yang sesuai untuk mereka yang mempunyai bibir gelap
    • Bau signature lipmatte Sobella yang wangi seakan-akan bau honey dew
    • Tekstur lembut dan tidak melekit, rasa ringan di bibir
Kenapa anda perlukan lipmatte Sobella
  • Merawat bibir anda yang merekah akibat kering dengan membekalkan kelembapan
  • Menjadikan bibir gelap lebih cerah
  • Anda tak perlu calit banyak kali kerana ia tahan sehingga 8 jam
  • Warna-warna lipmatte Sobella cantik dan terang di bibir anda
Apa kata Sobella Lovers?

“Nice colour lipmatte Sobella, bau wangi pulak tu. Texture lipmatte best sangat, ringan je dekat bibir. Memang best sangat lips Sobella ni.”

“Saya suka sangat-sangat pakai Sobella Lipmatte. Best lipstick in Malaysia! Walaupun minum masih melekat di bibir and the best part is tak meninggalkan stain di cawan. Tak mengeringkan langsung. Love it.”

“Saya kalau beli lipmatte, bila pakai memang tak sesuai. Dulu memang tak berani nak beli Sobella punya produk. Tapi semua orang kata sedap pakai Sobella lipmatte. So saya teringin nak try dan saya beli. Lepas tu, berkenan pulak, comel je tengok bibir bila pakai. Sebelum ni saya pakai liptint biasa je.”

Delivery rates
Location Courier Postage rate Processing time
Semenanjung Malaysia Poslaju/J&T RM8 1-3 working days
Flexiprepaid RM5 3-4 working days
Sabah & Sarawak Poslaju/J&T RM12 3-5 working days
 Flexiprepaid  RM5 7 working days
Brunei & Singapore  Pos Malaysia  RM35  5-8 working days

*Other countries: Please contact us via our contact form

Free shipping
  • Orders above RM100 are eligible to get free shipping via Pos Domestik:
      • Semenanjung 3-5 days
      • Sabah & Sarawak 5-7 days
  • Overseas orders:
      • Brunei & Singapore : Orders above RM300 are eligible
      • Indonesia: Orders above RM500 are eligible
Self Pickup

Only at TTDI Jaya, Shah Alam. Contact Hasmah at +60 13-676 8381 to check item availability.

Return & refund policy
  • Item is non-returnable, except for incorrect order. Customers must inform our customer support via email or contact form within 7 calendar days after delivery.
  • Refund only applies to items damaged at the time of delivery or defective items, in the form of Store Credits.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sobella Baby All Star”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak shopping? Klik link di bio (https://sobellacosmetics.com) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://www.instagram.com/p/B1p1bBQDoba/?igshid=4oxgddk0gmkc

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://www.instagram.com/p/B1QRefWF9-7/?igshid=1dmft12vvfs31

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://www.instagram.com/p/B00U5x3Fp5q/?igshid=1ar45yetoxfvk

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://www.instagram.com/p/B0vEv6Qlkts/?igshid=8wkx7c39pelb

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://www.instagram.com/p/B0UrXYhlLEr/?igshid=1xr4vcesov7vy

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://www.instagram.com/p/B0MvUwtFRS5/?igshid=15tb14di5alz3

Load More...

Need some Sobella inspirations?

Our Lookbook is ready to serve you