SoBella Honey Matte Liquid Lipstick - Puteri Santubong

RM38.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Clear
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

SoBella Honey Matte Liquid Lipstick - Puteri Santubong

RM38.00

Register on our website & accumulate 500 Kisses to redeem a RM5.00 coupon. Each RM1 = 1 Kiss

Clear
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Tampil menawan bak puteri kayangan dengan The Legendary Sobella Raya Edition. Koleksi lipmatte edisi khas Aidilfitri 2019 ini didatangkan dengan 5 warna yang cukup ekslusif, sesuai untuk pelbagai warna kulit. Sobella liquid lipstick yang berhantu ini sangat ringan di bibir dan mengandungi kebaikan madu yang mampu melembapkan bibir yang kering.

Sobella Honey Matte Liquid Lipstick ini mengandungi

  • Minyak argan
  • Minyak kelapa
  • Ekstrak madu asli
  • Cocoa butter
  • Aloe vera

Kelebihan lipmatte Sobella

    • Tekstur tidak mengeringkan bibir
    • Warna-warna terkini dan berpigmen tinggi sesuai dengan trend terkini
    • Warna yang sesuai untuk mereka yang mempunyai bibir gelap
    • Dapat merawat bibir yang bermasalah terutamanya bibir kering dan merekah
    • Tekstur lembut dan tidak melekit, rasa ringan di bibir
    • Tak perlu calit banyak kali kerana ia tahan sehingga 8 jam

Produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia
NOT190404181K

 


Mendapat pengesahan halal daripada JAKIM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SoBella Honey Matte Liquid Lipstick – Puteri Santubong”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Isododecane, Nylon-12, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Propylene Carbonate, Silica, Dextrin Palmitate, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Diisostearyl Malate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl acetate, Butyrospermum Parkiin (Shea Butter), Hydroxystearic/Linolenic/Linoleic Polyglycerides, Glyceryl Rosinate, Fragrance, Brassica Alba Sprout Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Vegetable Oil, Honey, Olea Europeae (Olive) Oil Unsaponifiables, Pentaerythtityl Tetraisostearate, Stearalkonium Hectorite, Palmitoyl Hexapeptide-12, Iron Oxides (CI 77491, CI77492), Isosonyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Polyglyceryl 2-Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Polyhydroxystearic Acid, RED 6 (CI 15850), Stearalkonim Hectorite, Titanium Dioxide

Delivery rates
Location Courier Postage rate Processing time
Semenanjung Malaysia Poslaju/J&T RM8 1-3 working days
Flexiprepaid RM5 3-4 working days
Sabah & Sarawak Poslaju/J&T RM12 3-5 working days
 Flexiprepaid  RM5 7 working days
Brunei & Singapore  Pos Malaysia  RM35  5-8 working days

*Other countries: Please contact us via our contact form

Free shipping
  • Orders above RM100 are eligible to get free shipping via Pos Domestik:
      • Semenanjung 3-5 days
      • Sabah & Sarawak 5-7 days
  • Overseas orders:
      • Brunei & Singapore : Orders above RM300 are eligible
      • Indonesia: Orders above RM500 are eligible
Self Pickup

Only at TTDI Jaya, Shah Alam. Contact Hasmah at +60 13-676 8381 to check item availability.

Return & refund policy
  • Item is non-returnable, except for incorrect order. Customers must inform our customer support via email or contact form within 7 calendar days after delivery.
  • Refund only applies to items damaged at the time of delivery or defective items, in the form of Store Credits.

Nak shopping? Klik link di bio (https://sobellacosmetics.com) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://www.instagram.com/p/B1p1bBQDoba/?igshid=4oxgddk0gmkc

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://www.instagram.com/p/B1QRefWF9-7/?igshid=1dmft12vvfs31

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://www.instagram.com/p/B00U5x3Fp5q/?igshid=1ar45yetoxfvk

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://www.instagram.com/p/B0vEv6Qlkts/?igshid=8wkx7c39pelb

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://www.instagram.com/p/B0UrXYhlLEr/?igshid=1xr4vcesov7vy

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://www.instagram.com/p/B0MvUwtFRS5/?igshid=15tb14di5alz3

Load More...

Nak info terkini dan tutorial pakai produk SoBella? Sertai Telegram kami.