Emoshadow

Showing all 2 results

Nak shopping? Klik link di bio (https://sobellacosmetics.com) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://www.instagram.com/p/B1p1bBQDoba/?igshid=4oxgddk0gmkc

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://www.instagram.com/p/B1QRefWF9-7/?igshid=1dmft12vvfs31

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://www.instagram.com/p/B00U5x3Fp5q/?igshid=1ar45yetoxfvk

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://www.instagram.com/p/B0vEv6Qlkts/?igshid=8wkx7c39pelb

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://www.instagram.com/p/B0UrXYhlLEr/?igshid=1xr4vcesov7vy

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://www.instagram.com/p/B0MvUwtFRS5/?igshid=15tb14di5alz3

Load More...

Need some Sobella inspirations?

Our Lookbook is ready to serve you