COMING SOON!

Colour you life with Emo Shadow Palette

Home 16

Need Ideas for Your Makeup Look?
Check out Sobella Lookbook for Inspirations.

Home 17
FAQ

Susahnya Nak Tanggalkan Lipmatte Sobella Ni!

Hai uols. Hari ni kita bersiaran di blog. Ada beberapa review yang kita pernah dapat tentang lipmatte Sobella ni dan antara yang popular ialah tentang cara nak tanggalkan lipmatte Sobella. Seperti yang pernah kami share dalam blog post sebelum ini, terdapat pelbagai jenis lipstik dalam pasaran dan setiap lipstik ini mengandungi komposisi bahan yang berbeza.

Read More »
Home 18
Tips & Trik

Cara Memilih Lipstik Untuk Bibir Kering

Tak best kan kalau bibir kering? Biasanya masalah bibir jadi kering ni terjadi bila uols kurang minum air atau cuaca terlalu kering. Paling ngeri bila bibir berdarah-darah. Takutnya! Lagi satu, masalah yang sangat mengganggu wanita-wanita yang mempunyai bibir kering ialah tak cantik bila pakai lipstik jenis matte. Sebab tu ramai wanita yang ada masalah bibir

Read More »
sobella walinong sari
Tips & Trik

Tips Bibir Cantik Pakai Lipstick Sobella

Ada masa uols tak sempat nak bersiap kan? Contohnya bila bff uols tiba-tiba je call mengejut ajak keluar padahal uols ada 30 minit je nak bersiap. Masa ni uols sangat perlukan makeup yang simple tapi nampak fresh. Nak pakai eyeshadow, eyeliner tu memang tak lah kan. Silap-silap nampak macam mata panda. Jadi masa ni lipstick

Read More »
Home 19
FAQ

Lipmatte Sobella Ni Kualiti Produk Timbang Kilo Ke?

Di Malaysia ni, produk kosmetik timbang kilo sangat berleluasa dalam pasaran. Dengan pemasaran online sekarang, semakin ramai yang ambil peluang nak jadi founder dengan membuat produk menggunakan bahan timbang kilo. Maklumlah dari segi kos, memang murah. Boleh mark up berganda-ganda untuk dijual kepada orang ramai. Jadi, lipmatte Sobella ni sebenarnya produk timbang kilo jugak ke?

Read More »
Home 20
Tips & Trik

Khasiat Kayu Manis Untuk Bibir Seksi

Jarang-jarang kita baca dan dengar tentang khasiat kayu manis, rempah ratus yang wajib ada di dapur. Siapa sangka kulit kayu manis yang selalu kita gunakan semasa menumis makanan sebenarnya boleh digunakan dalam rutin kecantikan dan kesihatan. Kulit kayu manis bukan hanya menjadi penyedap kepada gulai dan sup, tetapi boleh membantu melancarkan peredaran darah, mengurangkan kesakitan

Read More »

Collect points while you spend & reward your Sobella obsession with exclusive member discounts, free gifts and birthday coupons.

Product added successful

Nak shopping? Klik link di bio (https://t.co/ihdREJXfdu) dan masukkan code masa checkout

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaeyeshadow https://t.co/Qbus2Ge7kE

Ok guys disebabkan dah ramai ajar tutorial edit gambar, so kali ini aku nak share tutorial videography and basic editing

Tak kisah cukup 10rt ke tak aku nak buat jugak 😂

Salam hujung minggu uols!
.
Ada yang keluar outing dengan bff ke hari ni?
.
Selet sikit Partner in Crime boleh buat uols rewind balik story-story nakal uols pernah buat sama-sama, tak gitu.
.
Kejap, uols dah ada… https://t.co/eGJxYVa2Ks

3 kaler bold untuk Friendship Edition
.
- Nak nampak feminin, pilih Dear Bestie
- Nak look yang sexyyy, pilih Partner in Crime
- Natural look? Go for My BFF

Uols pilih yang mana?

#sobella #sobellakotabharu… https://t.co/WS8Mw4dyqq

Bila Dear Bestie di’ombre’ dengan Partner in Crime. Wuu, nangis tengok sebab cantik yang amat

#sobella #sobellakotabharu #agentsobella #agentsobellakotabharu #sobellakelantan https://t.co/RXepa6rIVE

Ada lagi ke yang x grab stok liptint harga sale ni? Last day dah uols. Klik link website kat bio untuk shopping. https://t.co/0UWoH0wR7S

Stok buah2 😄 dah mendarat semalam. Nanti kita share harga sale sebab sale masih berjalan sampai Khamis https://t.co/AGsgXRhOVB

Load More...